Rondtuin 11 - 2275 Lille
Tel.: 014 96 04 06
Contacteer ons!
Laat uw elektrische installatie renoveren door een vakman

GH Electro, de elektriciën in regio Lille om uw elektriciteit te vernieuwen

Verkoopt u een woning die dateert van voor 1981 of heeft u er net één gekocht? Wees zeker van een positief keuringsverslag en laat de elektriciteit vernieuwen door een expert.

Bij Glen Huysmans, zaakvoerder van GH Electro uit Lille is de renovatie van uw elektriciteit altijd in goede handen. Meer dan 15 jaar ervaring, de garantie op proper afgewerkte elektriciteitswerken en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding garanderen een aangename samenwerking. Bovendien vinden wij het heel belangrijk om naar de wensen van onze klanten te luisteren en professioneel advies te geven wanneer nodig.

De uitbreiding van uw elektrische installatie?

Misschien wenst u uw elektriciteit niet te laten vernieuwen, maar wil u ze uitbreiden? Ook dat is mogelijk bij GH Electro. Nieuwe elektriciteit leggen in een bijbouw of tuinhuis behoren bijvoorbeeld tot de mogelijkheden.

Eén ding is zeker: in en rond Lille (gelegen nabij Herentals, Turnhout en Kasterlee) is uw elektrische renovatie in goede handen bij GH Electro. Contacteer ons vandaag voor meer informatie, wij helpen u graag verder.

Clikc+