Rondtuin 11 - 2275 Lille
Tel.: 014 96 04 06
Contacteer ons!
De elektrische installatie in uw nieuwbouw is bij ons in professionele handen

Laat uw elektriciteit leggen door professional GH Electro uit Lille

Een tip: besteed zeker voldoende aandacht aan de elektrische installatie in uw nieuwbouw. Elektriciteitswerken zijn van groot belang wanneer u aan het bouwen bent, want u moet er namelijk lange tijd mee doen. U kiest best voor een flexibele installatie, zodat u op langere termijn bijvoorbeeld verlichting kan bijplaatsen of uw interieur kan herorganiseren.

Maak dus allereerst een weloverwogen keuze wat betreft het type elektrische installatie. Opteert u voor een klassieke installatie of voor een domoticasysteem? GH Electro uit Lille geeft u graag het gepaste advies en zorgt daarna voor een piekfijn afgewerkte installatie.

Uw elektriciteit van A tot Z

Elektriciteit plaatsen houdt onder meer in stopcontacten plaatsen, schakelaars installeren, de zekeringkast afwerken, leidingen leggen, inbouwspotjes inmetselen...

In en rond Lille (Antwerpse Kempen) is elektriciën Glen Huysmans van GH Electro uw uitgelezen partner om elektriciteit te leggen. Ons vakmanschap garandeert u steeds een piekfijne afwerking en dat aan een correcte prijs.

 

Twijfel dus niet, maar contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak en offerte!

Clikc+