Rondtuin 11 - 2275 Lille
Tel.: 014 96 04 06
Contacteer ons!
Verlichting plaatsen? Bij GH Electro brandt de lamp.

Elektriciteit aansluiten en meer in en rond Lille

Het plaatsen van uw verlichting is misschien wel belangrijker dan u denkt. De positie van de spots, lusters en armaturen bepaalt voor een groot stuk de sfeer in huis. Denk er dus goed over na, samen met een verlichtingsexpert. In regio Lille (Antwerpse Kempen) is GH Electro de ervaren elektriciën, onder meer gespecialiseerd in het plaatsen van binnenverlichting en buitenverlichting. Kiest u voor traditionele verlichting of geeft u de voorkeur aan ledverlichting? Wij staan u graag bij met professioneel advies én met de vakkundige plaatsing.

Bij ons is uw elektriciteitsaansluiting in professionele handen

Niet alleen voor het installeren van verlichting, maar voor allerhande elektriciteitswerken kan u aankloppen bij GH Electro. Wanneer u elektriciteit wil aansluiten in een nieuwbouw bijvoorbeeld, moet u eerst een elektriciteitsaansluiting aanvragen bij een energieleverancier. Voor het uitwerken van de elektrische installatie kunnen wij vervolgens zorgen. Ook voor het vernieuwen of uitbreiden van een bestaande elektriciteitsinstallatie zijn wij de partner die u zocht.

Uw elektriciteit laten aansluiten of verlichting laten plaatsen door een ervaren elektriciën? Kies voor GH Electro uit Lille en u slaapt gegarandeerd op beide oren. Bel ons vandaag nog op.

Clikc+